Skip to main content

Aanmelden

Wat leuk dat u onze website bezoekt en meer wilt weten over de Samen op Weg!

Kennismaken

De beste manier om een goed beeld te krijgen is met een bezoek aan onze school. Onze teamleider vertelt u graag meer over Samen op Weg en ons onderwijs. Natuurlijk krijgt u dan meteen een rondleiding in de school. Zo kunt u (eventueel samen met uw kind) de sfeer proeven en zelf zien hoe het er op onze school aan toe gaat. Bent u na de rondleiding nog enthousiaster geworden? Dan kunt u het aanmeldformulier invullen en inleveren op onze school.

Wennen

Een paar weken voor zijn of haar vierde verjaardag krijgt uw kind een uitnodiging om drie dagdelen op school te komen kijken. Zo kan de toekomstige leerling de andere kleuters alvast leren kennen en niet te vergeten: ook de leerkracht! De eerste schooldag na het grote vierde verjaardagsfeest mag de kersverse kleuter elke dag naar school komen.

Welkom op de Samen op Weg, leuk dat je op onze school zit!

Interesse in een rondleiding?

Mail ons voor een afspraak: samenopweg@scopescholen.nl

Aanmelding ouder kind

Is uw kind ouder dan vier jaar? Dan beslissen we pas over toelating na contact met de vorige school. Met elkaar bekijken we dan of wij de passende school zijn voor uw kind en of wij aan de ontwikkelingsbehoefte kunnen voldoen. Het advies en onderwijskundig rapport bepalen in welke groep een kind wordt geplaatst.